Voćne sadnice Fruktus
Kontaktirajte nas

Voćne sadnice Fruktus +381 62 143 89 66
rasadnikfruktus@gmail.com
Lazarevac, Kruševac
PIŠITE NAM NA EMAIL ADRESU
Ime i prezime:
E-mail adresa:
Poruka:


Voćne sadnice FRUKTUS absmiddle absmiddle absmiddle
VOĆNE SADNICE
Jabuke
Kruške
Šljive
Breskve
Kajsije
Nektarine
Dunje
Višnje
Trešnje
Badem
Orah
Lešnik
www.sadnicevocne.net
Dobro došli na prezentaciju rasadnika voćnih sadnica
F R U K T U S
Mi smo porodični rasadnik i proizvodnjom sadnica voća bavimo se više od 50 godina. Iz godine u godinu unapređivali smo kvalitet i količine voćnih sadnica tako da smo proizvodnju podigli na najviši nivo. U ponudi imamo preko 150 sorti različitih vrsta sadnica voćaka. Kompletna proizvodnja zasniva se na sopstvenim maticnim zasadima podloga. Nalazimo se u selu Lazarevac, kod Kruševca.

Sadnice možete poručiti telefonom, na email adresu ili ličnim dolaskom u rasadnik. Poručene proizvode isporučujemo lično ili ukoliko je manja količinja u pitanju šaljemo brzom poštom i biće kod vas u roku od 48 sati. Garantujemo tačnost sorte i kvalitet isporučenih sadnica. Za sve naše kupce stojimo na raspolaganju u vidu stručnih saveta u vezi sadnje i zaštite.

Posebne pogodnosti i popuste odobravamo za veće količine sadnog materijala. Takođe po znatno nižim cenama možemo ugovoriti proizvodnju voćnih sadnica za narednu godinu, a pružamo i kompletnu uslugu pripreme, sadnje i održavanja voćnjaka, po sistemu ključ u ruke. Kontaktirajte nas za više informacija.
Voćne sadnice Voćne sadnice vrhunskog kvaliteta
Sve za Vaš voćnjak na jednom mestu
Saveti oko dalje obrade Vašeg voćnjaka
Isporuka za 24h na teriroriji Srbije