Voćne sadnice Fruktus
Site info

Here you can place any information...

This text can be modified through the Control Panel, "Page Editor" section.
Voćne sadnice FRUKTUS absmiddle absmiddle absmiddle
VOĆNE SADNICE
Jabuke
Kruške
Šljive
Breskve
Kajsije
Nektarine
Dunje
Višnje
Trešnje
Badem
Orah
Lešnik
www.sadnicevocne.net
Dobro došli na prezentaciju rasadnika voćnih sadnica
F R U K T U S
Mi smo porodični rasadnik i proizvodnjom sadnica voća bavimo se više od 50 godina. Iz godine u godinu unapređivali smo kvalitet i količine voćnih sadnica tako da smo proizvodnju podigli na najviši nivo. U ponudi imamo preko 150 sorti različitih vrsta sadnica voćaka. Kompletna proizvodnja zasniva se na sopstvenim maticnim zasadima podloga. Nalazimo se u selu Lazarevac, kod Kruševca.

Sadnice možete poručiti telefonom, na email adresu ili ličnim dolaskom u rasadnik. Poručene proizvode isporučujemo lično ili ukoliko je manja količinja u pitanju šaljemo brzom poštom i biće kod vas u roku od 48 sati. Garantujemo tačnost sorte i kvalitet isporučenih sadnica. Za sve naše kupce stojimo na raspolaganju u vidu stručnih saveta u vezi sadnje i zaštite.

Posebne pogodnosti i popuste odobravamo za veće količine sadnog materijala. Takođe po znatno nižim cenama možemo ugovoriti proizvodnju voćnih sadnica za narednu godinu, a pružamo i kompletnu uslugu pripreme, sadnje i održavanja voćnjaka, po sistemu ključ u ruke. Kontaktirajte nas za više informacija.
Voćne sadnice Voćne sadnice vrhunskog kvaliteta
Sve za Vaš voćnjak na jednom mestu
Saveti oko dalje obrade Vašeg voćnjaka
Isporuka za 24h na teriroriji Srbije